lauantai 22. syyskuuta 2018

Postia syysmyrskystä tähtitaivaan alta

Ulkona on tuuli puhaltanut myrskylukemissa tänään ja vettäkin on tullut ajoittain kuin saavista kaataen. Huomenna on syyspäivän tasaus. Olen istunut Barösundin postissa koko iltapäivän ja päivittänyt Villa Sofian varauskalenteria nettiin. Pienen tauon jälkeen huoneitamme voi taas varata netin kautta. https://www.villasofia.space/apartments/rooms. Varaussivut ovat englanniksi (alusta tarjoaa myös monia kieliversioita, kuten ruotsi, ranska, italia, saksa...). Minulle voi myös soittaa tai laittaa viestin, jos sopivaa kieltä ei löydy :-). Suuremmille ryhmille kannattaa pyytää erikseen tarjousta.

Kuva nettisivuilta


Olemme muuttaneet tähän ex-postiin kesän loppupuolella.Villa Sofia on nyt tuossa kiven heiton päässä kotoa - työ ja koti ovat kauniisti rinnakkain. Voisimmeko olla jollakin uudella tavalla edelleen postitoimiston väkeä? Sähköpostinkantajille ei liene käyttöä...Voisiko ajatella, että ihmiset, jotka tulevat tänne saariston rauhaan Villa Sofialle, voivat hiljaisuudessa laittaa sisäistä postia itselleen hiljaa mietiskellen? Sisäisen onnittelukortin, parane pian kortin tai sitten pitkän kiitoskirjeen tähänastisesta elämästä tai ideoita tulevaisuuden suunnitelmista? Villa Sofialla järjestetään kaksi hiljaisuuden retriittiä tänä syksynä 10.-12.10. ja 2.-4.11. (Pyhäinpäivä).


Olemme viimeistelemässä Villa Sofian suurta salia ja sen kattoon on upotettu seitsemän spottivaloa - Seitsemän Sisarusta, joka myös Plejadien tähtikuviona tunnetaan. 

Seitsemän Sisarusta

Sofia-sali
Kaikki lähti liikkeelle valtavan kokoisesta reiästä ison luokan katossa, joka oli syntynyt, kun ajan saatossa vaurioitunutta rakennetta poistettiin vuosi sitten. Aluksi harmistusta aiheuttanut reikä kutsui pohtimaan, mitä se voisi mahdollistaa...filosofialla korosta sitä, mitä et voi peittää, syntyi ajatus tähtitaivaasta katossa. Pentti keksi ensin, että laitetaan seitsemän tähteä. Otava tuli ensimmäisenä mieleen, mutta valitsimme kuitenkin toisen tähdistön eli Seitsemän Sisarta, jonka tähti Alkyone inspiroi minua maalauspuuhiin jo useita vuosia sitten.

Sofia-sali kutsuu nyt järjestämään juhlia, tapahtumia, retriittejä ja miksei vaikkapa tanssiaisia! 

Tervetuloa 💜!

Toivottaa postitoimiston väki 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti