tiistai 15. elokuuta 2017

Rakennamme Villa Sofiaa

Olemme jo ohittaneet elokuun puolen välin ja kesä on juuri nyt lämmin ja kaunis. Kiireet Elisaaren ulkoilualueella alkavat hellittää tämän kesän osalta ja ajatukset suuntautuvat vanhaan kauniiseen koulurakennukseen naapurisaaressa, muutaman kilometrin päässä. Avasin tänään fb-sivut talolle ja logokin syntyi Sofian inspiroimana tänä aamuna omenapuun katveessa istuskellen. Omena ei tipahtanut päähäni tässä tarinassa, vaan kovasti kolistellen viereiselle peltikatolle.

Hankimme Barösundin vanhan koulun viime maaliskuussa, tarkoituksemanne rakentaa siihen majoitustiloja ja toimiva kurssi- ja retriittikeskus. Tänä kesänä vanhan koulun tiloista on purettu pois kaikki sellainen, jonka oli aika lähteä. Kaikki terve ja kaunis jää; tahdomme säilyttää vanhan koulun hengen. Villa Sofia jatkaa siis myös kouluna, mutta tulevaisuus näyttää mitä kaikkea voimme siellä oppia itsestämme ja toisistamme :-). Mitä tahdomme yhdessä luoda?

Kirjoittelen jatkossa tässä blogissa remontin etenemisestä ja kaikesta siitä mitä tilaan alkaa syntyä myös sisällöllisesti.

Aurinkoisin terveisin,
Sari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti