sunnuntai 20. elokuuta 2017

Pihan siivousta

Keskiviikkona Kaupunkikylän väki Lahdesta (http://www.kaupunkikyla.fi) tuli auttamaan Villa Sofian pihan siivouksessa ja halkojen siirtämisessä pois pihavajasta.


Pihavaja puretaan pian uudisrakennuksen alta poissa. Ensimmäisessä suunnitelmissa oli rakentaa uudisrakennus kalliolle, mutta käytännölliset syyt johtivat rakennuksen sijoittamiseen lähelle tietä. Uudisrakennukseen tulee lisää majoitustiloja ja saunatilat, jolloin Villa Sofia ja Lilla Sofia (uudisrakennus) yhdessä majoittavat lähes 20 henkeä kerrallaan.  Uudisrakennuksen suunnittelija Kristin Lauharo on perehtynyt puurakennusten suunnitteluun ja Kristinin toimisto (Baröwood) löytänee myös tulevaisuudessa tiensä Villa Sofian "toimistohotelliin" :-).
Illalla grillailimme lammasmakkaraa Elisaaressa Maurin majan grillillä Kaupunkikylän porukan kanssa. Houkuttelin Kaupunkikylän saksalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä kesätöihin Elisaareen ensi kesäksi...Kaupunkikylän Antti työskentelee Ekokahvila Mea Mannassa Lahdessa ja lupaili myös tulla auttelemaan ensi kesänä Elisaaren rantakahvilaan, jos tarvetta on.
Lämpimin terveisin,

Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti